Verveel je je door het slechte weer deze zomervakantie?

Mocht het weer de komende weken toch niet veel beter worden dan hebben wij wat leuke interactieve websites, films en Apps voor je uitgezocht. Je hoeft je dus niet te vervelen!

Beeld & geluid! Wat denk je bijvoorbeeld van "Boom Boom Boom", een leuke Google Chrome App die het geluid van je microfoon gebruikt om visuals op maat van de muziek af te wisselen. Je kunt ook met je mobiel of het toetsenbord de visuals besturen. De App gebruikt web technologieen zoals de Web Audio API, Web-Sockets, en CSS3 animaties.

Alles beweegt! Op het blog van Justin Mezzel vindt je verschillende grappige objecten die allemaal bewegen. Stuk voor stuk kunstwerkjes: justinmezzell.tumblr.com

Ga jij niet op vakantie? Als je niet op vakantie gaat kun je je vermaken met deze super timelapse van Barcelona. Je zweeft door de stad, gaaf als je er al eens geweest bent, maar ook als je er nog nooit bent geweest... Heel gaaf gemaak!. Super timelapse van Barcelona!

Op welke terrassen zit je in de zon? Hopelijk een beetje beter als vorige week en kun je hier en daar een terrasje pikken... Wil je dan in de zon zitten, dan is Cafellow ideaal. Dat is een Nederlandse iPhone-app waarmee je kan zien welke cafés er in de buurt zijn en op welke punten ze scoren. Recent kreeg de applicatie een update die antwoord geeft op een prangende vraag: op welke terrassen zit je in de zon?

Mocht je je nu nog vervelen, houd dan de aanbiedingen op iTunes-toegoedkaarten in de gaten. Afgelopen week waren ze bijvoorbeeld in de aanbieding bij Albert Heijn. Met zo'n kaart koop je bijvoorbeeld een mooi boek, een prachtig muziekalbum, huur je een spannende film of een uitdagend spel met een mooie korting... Fijne zomer!