Technische support klanten MonTay Media vanaf 1 oktober in handen van Dualler

Klanten van MonTay Media hebben ongetwijfeld gemerkt dat er de afgelopen periode veranderingen plaatsgevonden hebben bij MonTay Media. Een van die veranderingen was dat ze al een tijdje alle technische zaken uitbesteed hebben aan Dualler. Het afgelopen jaar hebben wij ook aan die klanten onze expertise en flexibiliteit kunnen bewijzen in het aanpakken en oplossen van hun supportvragen. Maar we willen de lijntjes nog korter maken voor klanten van MonTay Media.

Daarom kunnen klanten van MonTay Media vanaf 1 oktober 2018 met hun technische zaken op websitegebied rechtstreeks terecht bij Dualler. De contactpersoon waar ze terecht kunnen met hun vragen en advies is Lennard van de Laar. Zijn rechtstreekse telefoonnummer is 06-233 22 484 en zijn e-mailadres is lvdlaar@dualler.nl. Hij zal zijn uiterste best doen ook de klanten van MonTay Media zo adequaat en snel mogelijk te helpen. De uren die Dualler maakt worden rechtstreeks gefactureerd (per kwartier per maand op basis van nacalculatie). Bij grotere vraagstukken word desgewenst eerst een offerte of urenindicatie gemaakt.

Enkele voordelen van de samenwerking Dualler op een rij:

  • Lagere kosten; het uurtarief van Dualler is lager.
  • Snellere response; omdat dit onze kerndienst betreft zullen alle werkzaamheden sneller verricht kunnen worden.
  • Brede expertise; Dualler eet, leeft en ademt webtechniek

MonTay blijft hostingprovider voor zijn eigen klanten, dat wil zeggen dat domeinnaam, webruimte, eventuele maildiensten en SSL-certificaten gewoon via MonTay blijven lopen.

En natuurlijk kun je als klant van Montay Media voor alle niet technische vragen ook nog steeds gewoon bij MonTay blijven aankloppen. Denk daarbij aan design, drukwerk, fotografie (Miss & Mister T.), signing/belettering en concepten.

Is het tijd voor een nieuwe website? Dan komen MonTay en Dualler graag samen een keer op gesprek om jullie optimaal te kunnen adviseren. MonTay neemt dan het ontwerp voor zijn rekening en Dualler de techniek.

Kunnen wij je helpen?

Dus heb je vragen over je website, sitemanager, mail, webshop, on-line formulier, AVG-scan, SSL-certificaat, cookieverklaring, privacy statement of andere technische zaken?

Bel of mail dan even met Lennard van Dualler »

Wij worden blij van deze samenwerking, we hopen jullie ook!