Prachtige jaaroverzichten 2019 en wat spelletjes voor in de Kerstvakantie

Zoals ieder jaar verschijnen er in december mooie en indrukwekkende jaaroverzichten. Dit jaar kwamen we er een paar tegen die we jullie niet willen onthouden. Check bijvoorbeeld de 50 beste websites van 2019 (samengesteld door webdesignerdepot.com), Review of The Year 2019 (opgedeeld in verschillende categorieën zoals Graphic Design, Digital, Illustration & animation en Photography, opgesteld door It’s Nice That), Spotify Wrapped (jouw sounddtrack van 2019 op Spotify). Of een overzicht van al het moois en interessants in de media in 2019 (verzameld door Marketingfacts.nl) en als laatste een overzicht van de zoektrends in Nederland van 2019: Google bracht het in kaart.

Spelletjes voor in de Kerstvakantie

Naast het bestuderen van alle jaaroverzichten (wat je als werk zou kunnen beschouwen) is het ook altijd leuk om even te ontspannen in de vakantie. En mocht het weer de komende weken niet veel beter worden dan hebben wij wat leuke interactieve websites en apps voor je uitgezocht. Je hoeft je dus niet te vervelen!

Kun jij een perfecte cirkel tekenen? Dat is moeilijker dan je denkt, zeker met je muis... Daag je vrienden en familie uit maar zorg dat je er niet verslaafd aan raakt. Owja, onze highscore was: 93.8%. Aan de slag met Can You Draw a Perfect Circle? 

Hoe goed kun jij een balletje trappen? Daar kom je achter in dit grappige spelletje. Er staan een paar kids op een trapveldje en de bal vliegt jouw kant op. Ze roepen je en vragen je of jij hem even terug trapt... Makkelijk zou je denken? Ontdek het zelf in Kick The Ball Back.

Programmeur of Seriemoordenaar? In dit spelletje moet portretten bekijken en zeggen of de persoon een onschuldige programmeertaal uitvinder is of een seriemoordenaar... Luguber niet? Check je mensenkennis met het spelletje Programming Language Inventor or Serial Killer

Hoe hoog kun jij zingen? je hoeft geen zanger te zijn voor dit spelletje. Zing en test je zangbereik tegen 27 beroemde stemmen: Hit The High Notes.

Pong tegen een beer if tegen elkaar? Het legendarische spel Pong, maar dan geremastered in 3D. Nodig eenvoudig iemand uit die zich ook verveeld en speel het samen via je browser (bij voorkeur Google Chrome). Speel Cube Slam hier.

Mocht je je nu nog vervelen, ga dan een lekker stukje wandelen of fietsen. Fijne vakantie!

Spelletjes voor de kerstvakantie | Dualler