De functie  ‘Afbeelding bewerken’ in het Dualler CMS werkt niet meer

Sinds december 2018 krijgen we foutmeldingen van Dualler CMS-gebruikers over de functie ‘Afbeelding bewerken’. Dit is een functie in de Mediabibliotheek van het Dualler CMS. Daarmee kun je afbeeldingen verkleinen, croppen, draaien en verfraaien. Het maakt onderdeel uit van ieder Dualler CMS. Deze gratis te gebruiken tool werd geleverd door Adobe (een grote speler in beeldbewerkingssoftware). Helaas heeft Adobe de stekker uit het project getrokken en werkt de functie ‘Afbeelding bewerken’ daardoor niet meer. Maar we hebben een oplossing.

We hebben gezocht naar een alternatief, maar de meeste zijn helaas niet gratis te gebruiken. Inmiddels hebben we er een gevonden die geen maandelijkse of jaarlijkse kosten heeft en die vergelijkbare functionaliteiten bied. Die hebben we aangeschaft. En inmiddels verwerkt in de nieuwste versie van ons Dualler CMS.
 

Gebruik blijven maken van de functie ‘Afbeelding bewerken’?

Als jij gebruik wilt blijven maken van de functie ‘Afbeelding bewerken’? Dan is het noodzakelijk om de Adobe-tool in jouw Dualler CMS te vervangen door het door ons aangeschafte alternatief. We kunnen dat in ongeveer 1-2 uur per website/taal uitvoeren. We horen graag als we het voor je in orde mogen maken.

Neem contact op en wij maken het voor je in orde »