Verveel je je door het slechte weer deze vakantie?

Mocht het weer de komende weken toch niet beter worden dan hebben wij wat leuke interactieve websites en Apps voor je uitgezocht. Je hoeft je dus niet te vervelen!

Sneller dan Usain Bolt?Wat denk je bijvoorbeeld van"The 100 Meter Scroll"? Bewijs dat jij de allersnelste scroller bent van het internet! Wat was jouw beste tijd?

Zin in een feestje?Doe dan mee in deze interactieve videoclip van Steve Angello, kijk wel uit dat je niet wakker wordt in de woestijn...www.MiONights.com

Rollen met je smartphone?De laatste website die we je willen laten zien is meteen een brug naar je favoriete smartphone. Richt en rol de bal met je mobiel...Roll it!

Wat voor weer wordt het eigenlijk?Hopelijk een beetje beter als vorige week... Maar ook als het niet zo'n mooi weer is kun je het wel op een mooie manier bekijken in de nieuwe gebruiksvriendelijke appWeeronline HDvoor de iPad.

Mocht je je nu nog vervelen, fiets dan even naar de HEMA want die geven op dit moment 20% korting op alle iTunes-kaarten. Daarmee koop je een mooi boek, een prachtig muziekalbum, huur je een spannende film of een uitdagend spel met 20% korting... Fijne zomer!