Blog

Nieuwe technologie, creatieve inspiratie en alles wat ons verder boeit.

Black Friday Aanbieding: Koop vandaag je onderhoudsstrippenkaart met 15% korting*

Is jullie reclamebudget voor 2017 nog niet op, maar heb je geen tijd meer om voor de Kerst je website aan te pakken? Heeft je website een onderhoudsbeurt nodig? Wil je een SSL-certificaat laten installeren om zo beter te scoren in Google? Of heb je gewoon regelmatig wat onderhoud nodig aan je WordPress website? Koop dan vandaag extra voordelig je Dualler-onderhoudsstrippenkaart!

Alleen vandaag geldig!

Vandaag, vrijdag 24 november 2017, profiteer je de hele dag van onze BLACK FRIDAY SALE. Koop vandaag een Dualler-onderhoudsstrippenkaart van 10 onderhoudsuren à € 65,00/uur en betaal niet € 650,00 excl. BTW maar slechts € 552,50 excl. BTW. Dat komt dus neer op een mooie korting van 15%!

Dualler-onderhoudsstrippenkaarten blijven 1 jaar geldig na aankoop. Ze kunnen ingezet worden voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan je (WordPress) website, maar ook voor DTP/ontwerp en PC-support. Dualler-onderhoudsstrippenkaarten zijn op naam en kunnen niet tegen contanten ingewisseld worden of worden teruggenomen. De strippenkaarten zijn niet inwisselbaar op lopende offertes. Er is geen limiet aan het aantal strippenkaarten dat tegelijk gekocht kan worden.

Ook profiteren van onze BLACK FRIDAY Aanbieding?

Wil jij gebruik maken van deze mooie aanbieding? Of heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op en profiteer mee!